Back to News

Kavla upp ärmarna

01/02/2016

Nu har det börjat rulla. För diskussioner med ett flertal spännande bolag. Vissa av dessa är vad jag kallar för projekt och andra är potentiella kunder. Har också nu några konkreta uppdrag från kunder som jag jobbar med. Kul och spännande. Under våren kommer jag aktivera mitt nätverk och knyta till mig betydligt fler partners.

Eftersom jag ofta jobbar med bolag eller projekt i tidiga skeden så är finansiering nästan alltid en avgörande pusselbit. Tack vare mitt sammarbete med pepins så är jag både glad och optimistisk rörande möjligheten för “bra” svenska projekt och bolag  att finna finansiering. Alla med erfarenhet vet dock att det aldrig är lätt och att man måste kavla upp bägge ärmarna för att lyckas.

Eftersom jag jobbat många år utomlands och därigenom har ett bra internationellt kontaktnät kan jag ibland vara till nytta i sådana sammanhang. Detta är något som kommer växa fram under året. Målsättningen med Katalysen är att kunna erbjuda tjänster som normalt enbart lite större organisationer klarar av, detta tack vare ett nära sammarbete med Partners från olika brancher och marknader.

Kavla upp ärmarna

Latest from Katalysen

More News
Investor Relations Plus