Back to News

Nytt år och spännande nästan överallt

29/01/2017

  • Katalysen organiserade en heldag med Invesdor (www.invesdor.com) där sex spännande svenska bolag presenterade sig. Det gav mersmak och liknande presentationer kommer genomföras under året.
  • Katalysen har också tagit på sig ansvaret och jobbet som Coach i flera nya spännande mindre bolag som kommer att lysa upp tillvaron under 2017.
  • Katalysen har intensifierat arbetet med att deltaga i byggandet av ny infrastruktur anpassad för mindre bolag. Det finns idag flera funding plattformar i Norden (t.ex. www.invesdor.comwww.pepins.com) som på många sätt bidrar till att dels sänka kostnaden för mindre bolag som söker kapital men också skapar nya möjligheter för bolag att konvertera kunder och investerare till stakeholders. Dessutom erbjuder de ofta verktyg som möjliggör effektiv kommunikation mellan olika stakeholders. Att finna olika former av kopplingar mellan dessa fantastiska funding plattformar och andrahandsmarknaden är nästa steg.

Låt oss börja med en update hemma hos Katalysen & Partners på United Spaces i Waterfront Building där mycket nya roliga saker är på gång. Under januari har följande aktiviteter genomförts  eller påbörjats:

Det är ju spännande i världen också. Det råder ingen tvekan om att den nya världsordningen kommer att både skaka om och skaka omkull många som länge suttit stilla och säkert. Katalysen tror att detta kommer gynna entreprenörer och mindre bolag dels för att de ändå inte trivs att sitta stilla och dessutom är vana vid att inget är säkert. Låt oss dock tillsammans försöka se till så att omskakandet inte får inhumana konsekvenser.
Jag önskar alla gott!

  • iReality (www.ireality.se) har nu startat ett projekt med unik teknologi för positionering i realtid baserad på 3D-data. Om du vill har mer information om detektering, tracking och klassificering av objekt inom sport, underhållning och säkerhet/övervakning så kan du kontakta Katalysen eller iReality.
  • Agapi Boating är nu redo efter två år av förberedelser att lansera Agapi Club (www.agapi.club) den 11:e mars. ”Sharing is the new owning”.
  • XTZ (www.xtz.se) har lanserat nya högtalarserien Spirit och kommer presentera nya mästerverket Divine Alpha på High End mässan i Stockholm 18-19 februari.

Latest from Katalysen

More News
Investor Relations Plus