Back to News

Tillsammans kommer vi att få bra saker att hända

06/07/2017

“Jag är så glad över att jobba igen med Peter, eftersom jag vet att vi är ett testat team, vi har djup respekt för varandra och som duo har vi redan lyckats med att bygga ett framgångsrikt paneuropeisk fintech företag tillsammans. Vårt partnerskap kommer att göra det möjligt för Katalysen att addera mer värde för tillväxtföretag och deras expansion. Peter är den bästa personen att driva projekt tack vare sin intensitet och hans innovativa förhållningssätt. Tillsammans kommer vi att få saker att hända, bra saker.”

,

“Jag är väldigt stolt över att Heiner har joinat Katalysen som Partner och aktieägare. Vi arbetade så bra tillsammans i ca 10 år på 80/90-talet och jag är säker på att alla Katalysens kunder och samarbetspartners kommer att uppskatta Heiner. Detta innebär också en fantastisk möjlighet för våra kunder att använda bron mellan Sverige och Schweiz. Heiner är också den bästa personen att utbilda framtida ankar investerare varför investeringar i privata tillväxtföretag kan ge så mycket värde till dem och göra så stor nytta.”

,

Efter att ha gått skilda vägar för många år sedan har Peter Almberg och Heiner Weber bestämt sig för att slå sig samman igen. Peter och Heiner har varit partners i framgångsrika företag som Servisen Trading AG och QT Optec AG; där de har arbetat extremt nära varandra i mer än ett decennium.

Både Peter och Heiner har som gemensam nämnare erfarenhet av tillväxtföretag; och de kompletterar varandra exceptionellt bra. Båda delar erfarenheter inom corporate finance, handel och djup kunskap om finansiella instrument, men Peter har dessutom kunskap om immateriella rättigheter, internetrelaterade och tech företag, medan Heiner har lång erfarenhet inom bank, fastigheter och business intelligence.

Som team kommer Peter och Heiner göra det möjligt för Katalysen att bli ännu effektivare i sin roll som Coach och att utvidga sin räckvidd till Schweiz och mer konkret bygga en bro mellan Sverige och Schweiz som kommer att gynna start-up och tillväxtföretag i båda länderna.

Katalysen har idag en mycket stark pipeline av Svenska kunder för sin tjänst som Coach, där Katalysen guidar och förbereder företag för att kunna skriva avtal med en reglerad funding plattform.

Tillsammans kommer vi att få bra saker att hända

Latest from Katalysen

More News
Investor Relations Plus